Ønsker flere scoringer

Brendan Rodgers ønsker flere scoringer fra alle lagdeler denne sesongen, og utfordrer hver enkelt spiller til å score flere mål enn forrige sesong.

- Flere scoringer fra alle er målet. Alle ønsker å score flere mål, slår Liverpool-manageren fast til Liverpoolfc.com.

- Raheem gjorde 10 mål forrrige sesong. Mot Southampton mottok han en strålende pasning fra Jordan, og han kom seg inn i boksen hvor han avsluttet på vidunderlig vis. Det var en veldig god avslutning, som bidro til at kampen åpnet seg opp litt. Vi fikk litt mer rom å jobbe i. Men Southampton var en farlig motstander.

- Vi er skuffet over målet vi slapp inn. Det var veldig slapt av oss. Vi fulgte aldri løpet, og ga dem alt for mye rom inne i feltet. Det endte med at Clyne løp gjennom og avsluttet veldig bra. Vi viste styrke og målrettet spill ved å komme tilbake med et vidunderlig vinnermål.

- I fjor vant vi ganske komfortabelt i mange kamper her på Anfield. Vi visste at det ble forventet av oss at vi skulle vinne denne kampen. Vi vil ikke alltid vinne gjennom å spille god fotball. Noen ganger må du gå i kjelleren og kjempe deg til et resultat, og det var hva vi gjorde i denne kampen.