Ønsker fortsatt Assaidi

Stokes manager lever ennå med håp om å hente Oussama Assaidi på permanent basis i sommer. Men partene har ikke blitt enige om en overgangssum.

– Vi står på stedet hvil, sier Mark Hughes til Stoke Sentinel.

Han legger ikke skjul på at Stoke vil ha Assaidi, som var på utlån til pottemakerne forrige sesong, i stallen, men forhandlingene står bom stille – noe de har gjort en god stund.

Det har lenge vært kjent at Britannia-klubben ønsker 25-åringen, men i slutten av juni avslørte daglig leder i Stoke, Tony Scholes, at Liverpool forlanger mer enn de ønsker å gi.

I dag er situasjonen den samme: Ingen av partene vil fire på kravene. Hughes sier det er Liverpool som har ballen og må gjøre noe dersom Assaidi skal få skifte klubb.

– Han er en spiller vi kjenner og en vi vet kan gjøre en forskjell, så, ja, vi vil gjerne se om vi kan få til en avtale med «Ossie».

Assaidi har ikke deltatt på den første uka med sesongoppkjøring på Melwood på grunn av en skade. I helga ble det kjent at marokkaneren var hos en knespesialist i Nederland.

Kantspilleren har kun vært på banen i tolv kamper for Liverpool siden overgangen i 2012. Han spilte totalt 25 kamper og scoret fem mål for Stoke forrige sesong.