Ønsker spillerkjøp

Brendan Rodgers legger ikke skjul på at han gjerne ville ha forsterket troppen i januarvinduet. Evertonkampen blir uhyre viktig.

Liverpools hovedmål på overgangsmarkedet i januarvinduet signerte i dag en 5,5 årskontrakt med Chelsea, etter at de ifølge BBC la £11 millioner på bordet. Brendan Rodgers legger ikke skjul på at han håpet på spillerforsterkninger i januar.

 

- Jeg ønsker alltid flere signeringer, det er ikke tvil om det. Vi ønsker alltid forsterkninger, men dersom jeg ikke får det er det ikke fordi klubben ikke har prøvd. Det handler om å få de riktige spillertypene, sier Rodgers til the Mirror.

 

- Jeg mener stallen har vært tynn i mesteparten av sesongen. Vi har vært uheldige og hatt en del skader, men jeg vil først se til de unge spillerne. Vi vet at de andre stallene er enorme.

 

Nå ser han frem mot derbyet på tirsdag kveld.

 

- Evertonkampen betyr alt. Det er en gedigen kamp. Jeg håper at vi kan ta nytte av hjemmefordelen, og gi oss en seier som gir oss fire poeng på Everton. Det viktigste er å holde fokuset, være avslappet når vi spiller, og resultatet vil ordne seg selv.