Ønsker Suarez alt godt

Daniel Sturridge ønsker sin tidligere angrepspartner alt godt i Barcelona. Liker signeringene Liverpool har gjort i sommer, og forteller om en stall som er sulten på suksess.

Luis Suarez og Daniel Sturridge dannet et unikt spisspar forrige sesong. Duoen scoret 52 ligamål, og utlignet rekorden til Roger Hunt og Ian St John fra 1963/64-sesongen, og den gang var det 42 ligarunder.

 

- Det var et unikt partnerskap. Jeg ønsker Luis alt vel. Vi delte noen fine stunder sammen. Vi skapte historie med våre mål, og jeg tror vi ble det mest suksessfulle angrepsparet i Liverpool over én sesong, sier Sturridge til Liverpool Echo.

 

- Når det gjelder målene neste sesong, så skal jeg løfte meg, og alle andre må også løfte seg for å få målene, for det er en lang sesong. Det nye spillerne som har kommet, og spillerne som har vært her hele sesongen. Dette er en stor klubb, med mange spillere som kan ta steget opp.

 

- Luis har dratt, og slik er fotballen. Han har dratt, men han gjør det for seg selv og sin familie. Som lag vil vi komme oss videre. Jeg vil ikke si at jeg er hovedmannen. Vi kommer til å gjøre vårt beste for å komme oss videre som stall, og gjøre vårt beste for å være involvert i toppen.

 

- Spillere kommer og går i fotball, slik er spillet. Noen spillere vil bli i klubber hele karrieren, slik som Stevie, og noen vil dra til andre klubber.

 

Sturridge er imponert over spillerne klubben har hentet inn i sommer.

 

- Signeringene manageren har gjort er spennende, unge spillere. Spillere på vei opp, med erfaring fra Premier League. Vi kommer til å ha vinnermentaliteten, og mentaliteten til å ta oss fremover. Vi vil ha en spennende stall, spille angrepsfotball, og det er «the Liverpool way». Vi vil fortsette med det.

 

- Jeg vil gjøre mitt beste og gi 100 prosent, slik jeg alltid gjør, og jeg er sikker på at alle de andre guttene vil gjøre det samme. Uansett hvem som bli valgt vil gå ut der med den riktige mentaliteten, og forsøke å vinne kamper for Liverpool.

 

Han tror Liverpool vil bli sett på som en utfordrer bak favorittene denne sesongen. 

 

- Arsenal bruker store penger, Chelsea har kjøpt to toppspillere i Costa og Fabregas, og Manchester City vil alltid være sterke med spillerne de kjøper. Listen fortsetter, Tottenham og Manchester United. Det kommer til å bli en flott sesong for oss å vise at vi kan gjøre det igjen, uansett om vi er utfordrere eller favoritter. Det vil ikke forandre vår innstilling. Vi er en veldig sulten stall, som er ute etter å sette vårt stempel ikke bare på Premier League, men også i Europa.

 

- Vi vil prøve å ta ta oss fremover som stall, med en stor manager bak oss med akkurat den samme mentaliteten. Han er sulten på suksess. Det er mottoet - alle er sultne på suksess her, avslutter den frittalende angriperen.