Optimistisk Rodgers

Brendan Rodgers er optimistisk før møtet med mot Tottenham. Han påpeker at laget tidligere har respondert bra etter et skuffende resultat. Mye positivt å ta med seg fra City-kampen.

For Liverpool venter ny, vanskelig bortekamp mot Tottenham i morgen. Mandag gikk Brendan Rodgers på et 1-3-tap på fremmed gress mot Manchester City.

- Lagånden i gruppen er fortsatt meget høy, uttaler Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

- Som trener er jeg alltid optimistisk når jeg skal forberede laget mitt til neste kamp, og statistikken vise det. Når vi tidligere har hatt et skuffende resultatet, har vi sett en respons.

- Etter City-kampen var det en merkelig følelse fordi vi er ikke vant med å tape. I de siste minuttene, da vi spilte med ti spillere, var det vanskelig å få tak i ballen, og da følte du at lufta gikk ut av oss.

- Men jeg har analysert kampen, og vi spilte faktisk bra. Det er mye positivt å ta med seg fra opptredenen. Jeg tror det var ganske enkelt – et meget godt lag tapte mot et meget godt lag.

- Vi fortjente på ingen måte å ligge under 0-3. Vi var det beste laget i mesteparten av første omgang, og vi så ut til å være en trussel.

- Selvsagt var vi skuffet over det første målet. Ved de to andre målene kunne vi ha gjort det bedre, men det er små marginer.

- Resultatet vil ikke definere vår sesong. Vi tapte mot et lag med en fremragende tropp, som de har bygget opp over fire eller fem år.

- Vi har utfordret City i min tid her, og vi kommer til å gjøre det igjen denne sesongen. Ligaen blir vunnet etter 38 kamper, ikke etter én kamp.

Søndag venter Tottenham borte. Tilsvarende oppgjør forrige sesong var antagelig Liverpools beste bortekamp under Brendan Rodgers. Etter tap i de seks tidligere møtene på White Hart Lane reiste de røde hjem med 5-0-seier.

- Nivået i kampen var en glede å se på. Hver del i spillet – presset, taktisk klokskap og ballinnehav – var utmerket, og vi var meget kliniske.

- Å vinne 5-0 mot en rival var stort, men vi forventer en tøff kamp. Tottenham har hatt en flott start, og vil definitivt være med å kjempe om topp fire.