Origi og Aspas i aksjon

Divock Origi og Iago Aspas var i aksjon for sine utlånsklubber i dag, mens Luis Alberto ikke var i kamptroppen til Malaga.

Divock Origi spilte hele kampen da Lille tapte 2-0 for Stade Rennes på bortebane. Den utlånte Liverpool-spissen hadde blant annet et skudd over fem mintuter før pause. Begge scoringene kom i løpet av andre omgangs ti første minutter.

Iago Aspas entret banen etter 74 minutter de Sevilla vant 2-1 over Villarreal hjemme på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan i den spanske toppserien. Gjestene tok ledelsen fem minutter etter at Aspas kom på banen, men vertene slo tilbake med to sene scoringer. Den siste et straffespark på overtid.

Luis Alberto var ikke i kamptroppen til Malaga, som vant hele 4-0 over Rayo Vallecano.