Origi og Aspas i Europa League

Utlånte Divock Origi og Iago Aspas fikk spilletid, da Sevilla og Lille plukket sine første poeng i årets gruppespill i Europa League.

Origi startet for Lille hjemme mot russiske Krasnodar. Den 19-årige spissen spilte hele kampen, men kom ikke på scoringslisten i et oppgjør hvor danske Simon Kjær utlignet for vertene i 2.omgang etter at det hadde stått 0-1 ved pause. Everton vant 4-1 mot Wolfsburg i den andre kampen i gruppe H.

Aspas kom inn etter en time hjemme mot Feyenoord, på et tidspunkt hvor Sevilla hadde en sikker 2-0 ledelse. Det ble også sluttresultatet, selv om Iago Aspas var involvert i flere farlige angrep helt mot slutten av kampen. Standard Liege beseiret Rijeka i den andre kampen i gruppe G.