Overrasket over å toppe tabellen

Liverpool er fire seire unna sitt første ligamesterskap på 24 år. Luis Suarez innrømmer at han er overrasket over at de røde topper tabellen.

- Det er helt normalt at supporterne blir opprømte, og diskuterer våre sjanser. Når jeg er ute og handler med familien min, treffer jeg på fans som nevner dette til meg. Jeg har sagt til dem at de må beholde roen, og ikke bekymre seg. Vi vil gjøre vårt beste, sier Suarez til Liverpool Echo.

- For oss spillere er det trolig best at vi ikke involverer oss i diskusjoner om dette. Personlig synes jeg det er bedre for meg om jeg ikke ser TV, lytter til radio eller leser om oss på internett. Jeg vet hvordan situasjonen er.

- Det å vinne tittelen ville vært spesielt, men vi kan ikke tenke på det ennå. Det er ikke noe vits i å se på andre kamper, eller tenke på hva som kan skje om en uke eller to. For oss handler det alltid om neste kamp.

- Det er veldig viktig for oss at vi ser at manageren er avslappet. Brendan gir oss alle selvtillit, for han er så god til å utføre jobben sin. Han tror på alle i troppen, og når du føler at du har tillit fra sjefen er det lettere å prestere på topp.

- I løpet av andre halvdel av forrige sesong begynte laget å fungere veldig bra, og det har fortsatt denne sesongen.

- Det er mange kreative spillere i troppen, som kan servere gode pasninger, noe som helt klart hjelper oss. Manageren har hentet inn spillere som utfyller hverandre veldig bra.

- Da sesongen startet var målet vårt topp fire. Jeg må være ærlig å si at jeg er litt overrasket over at vi befinner oss i denne posisjonen.

- Folk forventet at Manchester City eller Chelsea ville være på topp nå, for de har brukt masse penger på spillere for å vinne både ligaen og Champions League. Sammenlignet med dem, har vi ikke brukt mye. Vi nyter bare fotballen for øyeblikket.

Suarez forteller at familien hans hjelper ham med å kople av fra fotballen.

- Det øyeblikket jeg går inn døra hjemme vet min kone og mine barn fra ansiktsuttrykket mitt om vi har vunnet eller tapt. De tar tankene bort fra et tap eller en dårlig kamp for meg. Når jeg er hjemme er jeg ikke fotballspilleren, men bare en del av familien. Det er bra for meg.

Suarez har gjort 11 mål på sine fire siste kamper mot Norwich. Tre hat-trick har det blitt mot kanarifuglene.

- Jeg har beholdt alle matchballene. Om 10 eller 15 år vil jeg trolig ikke huske hver enkelt kamp, men jeg vil være i stand til å se på ballene, kamptrøyer eller et par fotballstøvler jeg har tatt vare på, og det vil hjelpe meg til å huske gode dager.