Overrasket over tittelkamp

Luis Suarez trodde ikke at Liverpool ville være i en situasjon der de skulle være med og kjempe om ligatittelen denne sesongen. Rivalene har investert langt mer i spillerkjøp.

- Hvis vi skulle vinne tittelen, vil det være en prestasjon ingen hadde trodd vi skulle klare, uttaler Luis Suarez ifølge Sky Sports.

- Det ville være fantastisk grunnet investeringene Chelsea, Manchester City og Arsenal har gjort. Selv Tottenham brukte over £100M før sesongen.

 - Vi har investert lite penger, men er likevel i den situasjonen at vi kan vinne nå. Det er helt fantastisk.

- Sannheten er at vi selv er overrasket over hvor bra vi har spilt. Vi har gode spillere som viser hvorfor de er i Liverpool.

- Vår ambisjon var kvalifisering til Champions League, det var vårt primære mål. Inntil vi fikk bekreftet at vi kom med i Champions League, var vi ikke fornøyd. Nå er det klart.

- Nå som vi er på toppen av tabellen skal vi prøve å dra fordel av det. Vi ønsker å vise vår tilstedeværelse i alle kampene.

- Hvis vi ikke vinner tittelen, skal vi forsøke igjen neste år. I år har vi innsett at det er mulig med disse spillerne.

Luis Suarez trives utmerket i Premier League.
- Etter min mening er Premier League den beste ligaen i verden. Norwich, Cardiff, Crystal Palace spiller mot store lag og det er fullsatte stadioner. Folk lever seg inn i kampene med lidenskap.

- Du innser da at du ikke kan slappe av på noe tidspunkt i Premier League. Alle kampene spilles på øverste nivå, og det er det fine.