Overtråkk for Can

Emre Can sto for tre målgivende pasninger for Tyskland U21 i storseieren hjemme mot Romania U21, før han tråkket kraftig over i det 81.minutt. Spilleren fullførte kampen med tydelige problemer.

Emre Can tråkket forkjært på det løse underlaget i stor fart fremover i det 81. minutt, på stillingen 6-0 til Tyskland, og ble liggende med store smerter innenfor Romanias 16-meter. Tysklands medisinske støtteapparat signaliserte umiddelbart til benken at Can måtte byttes ut, men samtlige bytter var foretatt. Etter noen minutters behandling hinket han tilbake ut på banen. Det var imidlertid tydelig at spilleren hadde store problemer, men fullførte likevel kampen som endte med 8-0-seier til Tyskland. Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden er.

Emre Can har fått vist frem sin allsidighet i kampene mot Irland U21 og Romania U21. Mot irene på fredag figurerte han som midtstopper, mens han i dag spilte sentralt på midtbanen. Can var involvert flere fine trekk fremover, og allerede i det første spilleminutt headet han frem til åpningsmålet. Etter drøye kvarteret tok Can et kjapt frispark. Yamin Younes fikk ballen og økte til 3-0. I det 63.minutt var han igjen nest sist på ballen. Et lekkert hælspark førte til at Schulz kunne tråkle seg igjennom Romanias forsvar og legge på til 5-0.

Tyskland U21 er vinner av gruppe 6, og skal nå ut i to playoffkamper om en plass i EM-sluttspillet sommeren 2015.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken