Overveldet over støtten i USA

Liverpool-kaptein Steven Gerrard er overveldet over støtten laget fikk fra røde supportere i USA.

Over 200 000 Liverpool-supportere fulgte sine helter i Liverpools fem kamper i USA.

- Støtten vi hadde i løpet av de to ukene var fenomenal som vanlig, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Det er utrolig at 200 000 kom for å se kampene våre. Vi husker hvor mange som fulgte oss i Asia i fjor, og dette viser hvor stor denne fotballklubben er. Nå må spillerne levere varene i sesongen som kommer, og forsøke å gjøre supporterne lykkelige ved å vinne et trofé.

- Spillerne har jobbet hardt og trent godt. Vi har vært gjennom mange tester i løpet av de to siste ukene. Derfor er vi godt forberedt på sesongen som kommer. Vi var slitne i finalen i International Champions Cup, og Manchester United straffet oss for det.

- Men ser vi bort i fra andre omgang mot United har vi prestert på et veldig høyt nivå. Det at vi har spilt mot gode motstandere i preseason vil hjelpe oss til å få fremgang.

- Totalt sett var USA-turen veldig positiv og verdt strevet. Spillerne er i langt bedre form nå, og vi vil være klare for Southampton i ligapremieren.

- Kampene vi har spilt har vært mot motstandere på et høyt nivå, noe som har vært en god test for vårt lag. Vi som var i VM har bare vært tilbake i trening i 14-15 dager, men vi begynner å føle oss i litt bedre form nå. De andre spillerne ligger selvsagt litt foran oss i løypa, men om et par uker vil vi alle være i toppform og klare for å kjempe om tre poeng mot Southampton.

- For meg var støtten fra tribunene høydepunktet med USA-turen. Det virker som vi får flere supportere for hvert år som går. Jeg har vært med på dette lenge, men jeg blir fortsatt helt bergtatt av våre supportere. Så støtten fra tribunene har vært det beste med turen, sammen med vårt spill.