På denne dag - 21.juli

Rafa Benítez, Roy Hodgson og Brendan Rodgers leder laget for første gang, og Houllier/Evans gjør sitt eneste kjøp i samarbeid.

2012 - Brendan Rodgers leder laget for første gang, i en treningskamp mot Toronto som ender 1-1.



2010 - Danny Wilson blir kjøpt fra Glasgow Rangers for £2 millioner. Han klarte ikke følge opp sitt gode spill fra skotske Premier League, og gikk etter en rekke utlån til ulike klubber permanent til Hearts i 2013. Samme dag leder Roy Hodgson LFC for første gang, i en kamp som ender 0-0 mot Grasshopper-Club Zurich.

2007 - Robbie Fowler signerer for Cardiff etter 12 mål på 39 kamper i sin andre periode i LFC.

2006 - Den tidligere målvakten Bert Slater går bort. Han kom til Liverpool fra Falkirk i 1959, og spilte 111 kamper for klubben.

2004 - Rafael Benítez leder Liverpool for første gang, i en pre-seasonkamp mot Wrexham som ender med 2-1 seier etter to scoringer av Anthony Le Tallec.

2002 - Liverpool trekker seg fra kjøpet av Lee Bowyer på kontroversielt vis, og legger ut en pressemelding om at Gerard Houllier ikke tror spilleren har den nødvendige hungeren som trengs etter å spille for LFC.

1998 - Roy Evans og Gerard Houllier gjør sitt eneste kjøp sammen - Vegard Heggem fra Rosenborg for £3,5 millioner. Nordmannen var godt likt på Merseyside, men skader gjorde at han bare fikk 65 kamper på sine fem år i klubben.

Bursdager:
Førstelagstrener Mike Marsh ble født på denne dag i 1969. En annen som har bursdag er Andriy Voronin, som ble født på denne dag i 1979.

Klubben har ingen offisielle kamper på denne datoen.

Kilder:
Historiske hendelser: ynwa.tv

Tall og statistikk: liverpool.no/Liverpoolfc.com

Kamper og bursdager: Jonny Stokkeland (LFC Official Archives)