På denne dag 2. januar...

Daniel Sturridge signerer for klubben, Maxi Rodriguez fyller år, Greame Souness leder laget som kaptein for første gang...

2013 - Daniel Sturridge skriver under for klubben etter at Liverpool og Chelsea har kommet til enighet om en overgangssum på £12 millioner. Sturridge scoret 19 Premier League-mål på sine 26 kamper i 2013. Bare Lukaku (20) og Luis Suarez (29) scoret flere. Liverpools nummer 15 har 22 mål på 26 starter (fire som innbytter) for klubben så langt.

1982 - Greame Souness leder laget som kaptein for første gang - i en 4-0 seier over Swansea City i tredje runde av FA Cupen. 

 

1981 - Maxi Rodriguez ble født, og fyller i dag 33 år. Han spiller nå for Newell's Old Boys i hjemlandet og ble i fjor kåret til den beste spilleren i den argentinske serien av Argentine Sports Journalists Circle. 

 

1960 - Liverpool vinner sin første bortekamp med Bill Shankly som manager. Et mål av JImmy Melia var nok til å slå Hull City i andredivisjonskampen.

 

1954 - Bill Shankly sier opp som Grimsby Town-manager etter å ha endt på andreplass i tredjedivisjon i hans første sesong.

 

 

 

 

 

Kilder: YNWA.TV, Liverpoolfc.com, liverpool.no, YouTube.