På denne dag

Joe Fagan går bort i en alder av 80, Nick Barmby blir upopulær blant de blå og Hamann spiller VM-finale mot Brasil.

2009 - Paul Anderson selges til Nottingham Forest for £250,000. Han kom til Liverpool i 2006, i en handel med Hull City som sendte John Welsh den andre veien.

2005 - Chris Kirkland er på prøvespill i West Bromwich, og går senere på lån til Birmingham-klubben. Igjen ødelegger skader for målvakten, som kun får 12 kamper for the Baggies.

2002 - Dietmar Hamann blir den andre røde, etter Roger Hunt i 1966, som spiller en VM-finale. Tyskland taper kampen 2-0 mot Brasil i Yokohama, etter to scoringer av Ronaldo. Også den tidligere røde Christian Ziege er involvert for den tapende finalisten.

2001 - Joe Fagan går bort, 80 år gammel. Gentlemanen sluttet seg til trenerstaben til Phil Taylor i klubben i 1958, og ble Bob Paisley sin assistentmanager i 1974. Ni år senere tok han selv over managerjobben, og ledet klubben til en unik treble med ligatittel, serievinnercupen og ligacupen, og de helrøde vant 71 av 131 kamper med han i sjefsstolen, før han sa opp etter Heysel-tragedien.

2000 - Nick Barmby blir den minst populære spilleren i den blå delen av Merseyside når han uttaler at han ønsker å spille for Liverpool. Han fikk overgangen til de røde tre uker senere.

1998 - Michael Owen presenterer seg for fotballverden med en nydelig scoring mot Argentina i i St. Etienne.

Klubben har ingen offisielle kamper på denne datoen.

Kilder:
Historiske hendelser: ynwa.tv

Tall og statistikk: liverpool.no/Liverpoolfc.com

Kamper og bursdager: Jonny Stokkeland (LFC Official Archives)