På denne dag

Steve McMahon får sin debut. Debuterer på denne dagen gjør også Milan Baros, Bernard Diomède, Djimi Traoré og Albert Stubbins - mens Ian Callaghan forlater klubben.

2009 - Klubben bekrefter en rekordavtale med Standard Chartered, som skal bli den nye draktsponsoren fra sesongen etter. Avtalen har en varighet på fire år.

2002 - Milan Baros scorer sine to første ligamål i sin ligadebut i en 3–2-seier borte mot Bolton Wanderers.

2000 - Bernard Diomède får sine første minutter for de helrøde i en UEFA-cupkamp mot Rapid Bukarest.

1999 - Djimi Traoré debuterer i en ligacupkamp mot Hull, der Erik Meijer scorer sine to eneste mål i den røde trøya. Samme dag blir det offentliggjort at Alex Miller, som den gang var Skottlands assistentmanager, ville bli ansatt som speider i Liverpool FC. Han ble senere førstelagstrener under Rafa Benítez, men forlot klubben i 2009.

1985 - Steve McMahon spiller sin første kamp for de røde når det blir 2–2 borte mot Oxford. John Aldridge ga Oxford ledelsen i kampen, og Alan Kennedy scoret selvmål i siste minutt i det som var hans 359. og siste for klubben.

1978 - Ian Callaghan forlater klubben og signerer for Swansea etter fri overgang. Han spilte utrolige 857 kamper for Merseyside-klubben – og scoret 68 ganger. Han vant fem ligatitler, to FA-cuper, en serievinnercup, to UEFA-cuper, UEFA Super Cup og tre Charity Shield med LFC.

1964 - Liverpool spiller sin første europacupkamp på Anfield og slår Knattspyrnufelag Reykjavik 6–1 i en kamp der Bobby Graham scorer i sin debut.

1946 - Albert Stubbins debuterer og scorer i 3–1-seieren mot Bolton.