Palace skal stille sitt sterkeste lag

Crystal Palace-manager Tony Pulis varsler at han kommer til på stille med sitt sterkeste lag mot Liverpool mandag i neste uke. På den måten vil han ta vare på integriteten i Premier League.

Crystal Palace ligger trygt plassert på midten av tabellen. Derfor kunne Tony Pulis tenkt seg å benytte spillere som ikke har spilt så mye. Slik blir det imidlertid ikke.

- Jeg tror det er mitt ansvar å stille med det sterkeste laget, og laget som har gjort best i fra seg, uttaler Tony Pulis til ITV.

- Hvis jeg gjør for mange endringer til Liverpool-kampen, tror jeg det kan føre til problemer. Når det er sagt, så gjorde Mourinho mange endringer og vant mot Liverpool. Kanskje jeg skal ringe ham og spørre hva som er best?

Crystal Palace hadde fem seirer på rad før det det ble 0-2-tap mot Liverpools tittelrival Manchester City i helgen. London-klubben har ingenting å spille for i sesonginnspurten.

- Det er vanskelig. Jeg har vært i den situasjon før når man har berget plassen. De har vært helt fantastiske i år. Det klubben har oppnådd i år, det spillerne har gjort for denne fotballklubben, hva supporterne har gjort og alle har gjort som gruppe. Det har vært fantastisk.

- Våre spillere bør ikke være bekymret for å ha tapt 0-2 mot det dyreste laget i verdenssporten. Nå venter en ny kamp mot et fantastisk fotballag, en kveld det vil bli stor stemning her. Jeg bare håper at spillerne er med og gjør en skikkelig oppvisning.