Passerte 40.000 medlemmer!

Tidligere i uka nådde vi en ny milepæl da vi for første gang så 40-tallet. Vi er nå 40.135 betalende medlemmer og vokser for hver dag. Rekord også på nett og sosiale medier. Sjekk hvem som fikk jobben som ansvarlig sosiale medier.

Det har vært skikkelig boomtime i høst. Rekordene fall på alle fronter for supporterklubben. Mest gledelig er det naturligvis at medlemstallet vokser med rekordfart.

- De siste ukene har vært helt ville, sier daglig leder Tore Hansen. 1000 nye medlemmer på bare litt over en uke er voldsomt, og vi har hatt problemer med å følge opp utsendelsene. Vi har jo hatt en kampanje om å bli størst i Norge og den har mange kastet seg på. Spesielt hyggelig å se at så mange tidligere medlemmer melder seg inn igjen. Vi er nå 3000 flere enn på samme tid i fjor.
 
Har supporterklubben gått fordi United nå?
- He-he, vi har faktisk ikke hatt tid til å sjekke, men vi tror vi er størst i Norge nå. Too be confirmed, er det vel noe som heter? Vi får ta en skikkelig oppsummering og komme tilbake på det punktet.
 
Hvorfor er det viktig å bli størst?
- Isolert sett er det ikke det viktigste for oss, det er kanskje mest en gimmick og et naturlig mål. Våre forpliktelser er først og fremst ovenfor medlemmene og det å drive LFCSCN på en best mulig måte. Hvis vi nå er størst i Norge igjen er det imidlertid en fjær i hatten å ta med videre – ikke minst for alle de lojale røde som finnes i landet. Internt har vi hatt et hårete mål om å få inn 1% av Norges befolkning som medlemmer. Vi mangler ca 10.000 medlemmer - det er med andre ord plass til mange, mange flere!
 
Liverpool.no går så det suser når det gjelder besøk?
- Det stemmer. Vi har hatt en god vår og sommer på de målingene som gjøres mot unike besøkende og sidevisninger. Vi hadde over 15 millioner sidevisninger i forrige måned – det er 26% økning siden januar – som tradisjonelt er vår beste måned. Vi er svært fornøyd med disse tallene naturligvis. Videre skal vi fortsatt være gode til det vi er best på – levere raske nyheter fra Anfield på en bra måte. Så har vi noen punkter vi fortsatt kan bli mye bedre på. Mediene endrer seg raskt og vi er avhengig av å både oppdatere oss og gjøre endringer for å henge med. Digitale plattformer og innhold blir stadig viktigere. Dessuten må vi dyrke «community»-følelsen bedre. Det er viktig for en supporterklubb. Vi har noen konkrete planer for dette – men må også være lydhøre og åpne for hva medlemmene faktisk vil ha. Vi kjørte nylig en undersøkelse på Liverpool.no og fikk over 20.000 tilbakemeldinger. Dette er gull – disse målingene er veldig viktige for oss.
 
Nå er også staben utvidet med ny mann?
- Ja, fra 1. september begynner Arild Skjæveland å jobbe fast for oss. Han skal ha ansvar for sosiale medier. Arild er 27 år og var i fjor sommer ferdig utdannet online-journalist fra universitet i Liverpool. Han har bodd i byen i 3-4 år og har i tillegg til en utdannelse som passet perfekt. Han har også et godt kontaktnett mot supportermiljøet og ikke minst mot britisk presse og media. Vi fikk inn overraskende mange og gode søknader på stillingen, men vi følte Arild passet jobben og organisasjon perfekt. Siden i fjor høst har han jobbet med et prosjekt på sosiale medier for oss og de målbare resultatene har vært ekstremt gode. Siden 1. oktober har vi for eksempel økte med 120% «likes» på Facebook (ca 122.000 per dags dato). Vi har også gode resultater på de andre plattformene, og tidligere i måneden startet vi en konto på Snapchat. Det har vært en stor suksess, for de som vil ha raske overskrifter i en travel hverdag. Vår satsning på sosiale medier med en egen ansatt gjør at vi kan satse mer målrettet og være innovative. Vi tror sosiale medier vil bli enda viktigere fremover, selv om både form og innhold og nye ting garantert dukker opp og endrer seg underveis. Derfor er det viktig for foreningen å ha et enda bedre fokus her fremover.  Et annet punkt Arild skal få jobbe med er å utvide medlemsservicen til sosiale medier. Der er vi delvis i dag, men det må settes i system og knyttes opp mot vår CRM, slik at dette blir både effektivt og håndterbart. Vi ønsker Arild velkommen om bord, avslutter Tore.

Fortsatt ikke medlem av Supporterklubben?