Phillips med scoring i USA

Liverpools Adam Phillips noterte seg for et sent utligningsmål da England U17 klarte uavgjort mot Brasil i Nike U17 International Tournament i Sarasota. Trent Arnold ble utvist.

Et England som var redusert til ti mann fortjente utligningen mot brasilianerne. De unge engelskmennene tok ledelsen ved Layton Ndukwu like før pause. Men mot slutten av kampen ble så Liverpools Trent Arnold utvist da han fikk sitt andre gule kort for dagen, før Brasil gjorde to mål i løpet av tre minutter umiddelbart etterpå. Phillips ga imidlertid ikke opp, og sørget for utligning til 2-2 sju minutter på overtid da han sendte ballen over alt og alle og i mål fra 25 meters hold, etter at en corner ble spilt ut til ham i returrommet.

Adam Phillips spilte i en rolle som anker på midtbanen. Både han og Arnold startet kampen. Phillips hadde også en ball til i nettet, etter 72 minutters spill, men headingen som ville gitt England en 2-0 ledelse ble annullert for offside.

Dette var Englands første poeng i turneringen, etter at de tapte 4-2 for USA i åpningskampen.