Poyet er i ferd med å gi opp Borini

Sunderland er i ferd med å kaste inn håndkledet i forsøket på å sikre seg Fabio Borini på en permanent overgang fra Liverpool.

Det er The Northern Echo som melder at Sunderland nå vil forsøke å sikre seg to spisser på lån, etter at nordøst-klubben har innsett at de ikke klarer å få gjennomført £14M-kjøpet av Fabio Borini. Lokalavisen skriver at det er «ekstremt lite sannsynlig at Borini er villig til å gjennomføre en overgang til Stadium of Light denne måneden».

Sunderland-manager Gus Poyet skal ha gitt Borini og hans representanter en deadline til i kveld til å bestemme seg, men så langt er det ingenting som indikerer at italieneren er villig til å fullføre overgangen som klubbene har lagt opp til.

The Northern Echo skriver at Sunderlands bud i realiteten vil ligge på bordet helt frem til transferdeadline den 1.september, og det er fortsatt mulig at Borini vil gå med på et nytt låneopphold på Stadium of Light. Men det skal nå være enighet i Sunderland-ledelsen om at man må starte jakten på andre spissalternativer.