Poyet håper fortsatt på Borini

Sunderland vil gå inn i transfervinduets siste dag med fortsatt håp om å signere Fabio Borini. Poyet opplyser at det ikke stemmer at spilleren ikke ønsker seg til nordøstklubben.

Sunderland har brukt hele sommeren på å forsøke å sikre seg angriperen. "The Black Cats" fikk først et bud på totalt £14M akseptert av Liverpool uten at overgangen har blitt gjennomført. Deretter har de forsøkt å få til en låneavtale.

- Ja, jeg ønsker ham fortsatt. Jeg kjenner Fabio. Jeg har tro på at når du kjenner spillerne, så vet du hva du kommer til å få, uttaler Sunderland-manager Gus Poyet til Sunderland Echo.

- Du er overbevist om at han er den rette spilleren med den rette mentaliteten.

- Jeg vet hva folk tror, men uheldigvis kan vi ikke gi den sanne informasjonen om hvorfor han ikke er hos oss. Fra utsiden virker det som han ikke ønsker å komme til Sunderland. Jeg kan imidlertid love dere at det ikke er slik.

- Jeg holder det åpent fordi han fortsatt er Liverpool-spiller. Kanskje kan han bli Sunderland-spiller.

Brendan Rodgers uttalte nylig at det beste for Borini ville være å forlate Liverpool.
- For ham ville det beste være å flytte på seg for å få spille regelmessig, men det er noe han må avgjøre, uttalte Rodgers.

Gus Poyet hadde følgende respons til Rodgers: - Jeg tror Brendan var klar da de snakket til ham og gjorde situasjonen tydelig for ham. Jeg vet ikke om situasjonen er bedre for oss. Jeg håper det. Vi får se.