Protesterer mot høye billettpriser

En rekke Liverpool-fans vil sammen med fans fra andre Premier League-klubber protestere mot høye billettpriser utenfor Premier Leagues lokaler i London i dag.

Rundt 1000 supportere er ventet til protesten utenfor Premier Leagues hovedkvarter i London. Supporterne vil kreve at noe blir gjort for å få ned billettprisene til kamper i engelsk fotballs øverste divisjon, og spesielt retter de fokuset på prisene som bortesupporterne må betale.

- Mange fans prises ut av fotballen. Vi har noen av de høyeste billettprisene i Europa. Vi aksepterer ikke dette lenger, så vi gir uttrykk for vår mening, sier Roy Bentham i Spirit of Shankly til Liverpool Echo.

Det er Football Supporters' Federation som organiserer protesten.

- Fotballen svømmer i penger som aldri før, og klubbene mottar rekordsummer fra TV-avtaler samtidig som de skviser så mye penger som de kan fra sine fans med noen av de høyeste billettprisene i historien. Noe må skje. Det er lite som tyder på at noe blir gjort for å gjøre livet lettere for fotballens livsnervne – nemlig supporterne som går på kampene, skriver organisasjonen i en pressemelding.