QPR villige til å betale £13M for Borini

Liverpool Echo melder at Queens Park Rangers har sagt seg villige til å betale £13M for Fabio Borini. Et bud Liverpool har akseptert.

Dermed har italieneren tillatelse til å diskutere personlige betingelser med London-klubben. Det er Liverpool Echo som melder at Harry Redknapp & co har sagt seg villige til å betale £10M nå og ytterligere £3M dersom ulike klausuler innfris.

23-åringen har i hele sommer hatt muligheten til å slutte seg til Sunderland, etter at Liverpool aksepterte et bud på £14M fra Wearside-klubben, men nå kan altså Borini ende i hovedstaden isteden.

Echo skriver at Brendan Rodgers har gjort det helt klart for Borini at han ikke har noen fremtid på Anfield.

En annen som ikke har noen fremtid på Anfield er Oussama Assaidi. Liverpool Echo konstaterer at marokkaneren er på vei til Stoke på et nytt sesonglangt låneophold. The Potters har sagt seg villige til å betale hele vingens lønn, og i tillegg er man på Britannia Stadium villige til å punge ut med £1M til Liverpool for å få låne spilleren.

Samtidig har Sebastian Coates gjennomgått en medisinsk test hos Sunderland, og alt tyder på at uruguayaneren vil spille sin fotball på Stadium of Light på lån for resten av sesongen.