Reina imponerer i Serie A

Utlånte Jose Reina leverer imponerende keeperspill for Napoli i Serie A. I går holdt han nullen for sjette gang på sine siste 11 kamper for San Paolo-klubben.

- Jeg kjenner ham godt, både fra vår tid sammen i Liverpool og nå her i Napoli. Når du er i utmerket fysisk form, slik jeg synes han er nå, skinner hans kvaliteter igjennom, og da er han for meg en av de beste målvaktene i verden, sier Napoli-manager Rafael Benitez til Sky Italia.

- Vi var sammen i Premier League. Jeg vurderte ham som den beste keeperen i verden den gangen, og hadde ikke noe problem med å ytre det, for det var min oppfatning.

- Jeg vet hva han har å tilby, og hvordan han kan hjelpe oss til å nå våre mål.

- Han leser spillet veldig bra, og er en av de beste målvaktene i verden. Om han fortsetter i Napoli? Han har en klausul i sin kontrakt med Liverpool, og vi kjenner til den. I mellomtiden vil han gjøre det bra for oss frem til sesongslutt, avslutter Benitez.

Hvem synes du er den beste keeperen av Simon Mignolet og Pepe Reina? Diskuter saken på Kop Forum, og avgi din stemme i Kop Vote på forsiden av Liverpool.no.