Robinson utvist for felling av Ibe

Jack Robinson pådro seg sitt tredje røde kort for sesongen da han la Jordon Ibe i bakken med fri vei mot mål. Stortap for Fabio Borini. Ny seier for Conor Coady.

Jordon Ibe fikk sin debut for Birmingham da han ble byttet inn på stillingen 1-1 i det 71. minutt mot Blackpool på Bloomfield Road. Kantspilleren ble et uromoment for hjemmelaget. Allerede to minutter etter innhoppet hadde han fri vei mot mål, men ble lagt i bakken av Jack Robinson. Dommeren hadde ikke noe annet enn å vise ut den utlånte Liverpool-backen. Nå venter tre kampers karantene for Robinson. Én kamp for selve utvisningen og to kamper fordi det var hans tredje utvisning for sesongen. Birmingham vant kampen 2-1.

Fabio Borini spilte samtlige minutter for Sunderland i 1-4-tapet borte mot Arsenal.

Derby er for fullt med i opprykkskampen i The Championship etter 1-0-seier mot Bournmouth på Pride Park. Andre Wisdom var på banen hele oppgjøret.

Conor Coady fikk nye 90 minutter da Sheffield United to en ny seier. Denne gang 3-0 hjemme mot dumpekandidat Bristol City. Tidligere Liverpool-junior Ryan Flynn nettet mål nummer to.

Walsall tapte 1-2 hjemme mot Crawley, og ligger på første plass utenfro playoffsone. Michael Ngoo ble byttet ut på stilingen 0-2 i det 61.minutt.

Oussama Assaidi og Ryan McLaughlin var ikke med for henholdsvis Stoke og Barnsley på grunn av skader.