Rodgers er ikke bekymret

Brendan Rodgers er avslappet til situasjonen laget er i, og skryter av spillerne. Han vet at laget vil bli bedre utover i sesongen. Lallana nærmer seg toppformen.

- Jeg er ganske avslappet. Jeg sa det samme i fjor. Vi vil se på det etter 10 kamper og se hvordan vi ligger an. Dersom Phil Jagielka ikke hadde scoret et mål i verdensklasse hadde vi hatt to poeng mer, og vært blant topp fire. På dette tidspunktet handler det bare om å se på spillet vårt og prøve forbedre det, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

Liverpool-manageren tror ting vil forbedre og sette seg etterhvert.

 

- Jeg vet at vi kommer til å bli bedre utover i sesongen. Det er vertfall ingen krise. Vi mistet en verdensklassespiller i sommer, og kjøpte mange spillere. Det tar bare tid for at det skal gå seg til. Med mindre tid på trening til å trene spillerne må du rett i kamp, men spillerne her er helt strålende. Innstillingen og energien de viser, og sulten etter å bli bedre. Det gir meg håp om at vi kan løfte oss.

 

Før landslagspausen scoret Adam Lallana sitt første for klubben, i hjemmemøtet med West Bromwich.

 

- Han har vist de siste sesongene i Premier League at han er en toppspiller og et topptalent. Det var en av grunnene til at vi kjøpte ham, fordi vi visste at vi skulle hente inn noen spillere fra utenfor Storbritannia som ville trenge litt mer tilvenningstid, så vi behøvde spillere vi følte kunne slå til med en gang. Etter at han har kommet tilbake fra skade har han fått kamptrening hele tiden. Mot Everton var han strålende, og han spilte 120 minutter mot Middlesbrough før den kampen.

 

- Formen hans kommer seg hele tiden. Jeg ser ham på trening, og han viser tegn på at han nærmer seg toppformen. Han kommer til å bli en eksepsjonell spiller for oss, og vil bli bedre utover i sesongen.