Rodgers fornøyd med backrekka

Brendan Rodgers er godt fornøyd med prestasjonene til Daniel Agger og Martin Skrtel mot Southampton og Manchester United. Også sidebackene Jon Flanagan og Glen Johnson har imponert.

- Både Martin og Daniel har spilt utmerket, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- De håndterte det meget bra mot Southampton – et lag som scorer mål og utgjør en reell trussel. Våre to midtstoppere var også pilarer og bautaer på laget i seieren på Old Trafford.

- Som lag jobbet vi utrettelig defensivt for å begrense United til ett skudd på mål, og det er deres laveste antall på Old Trafford på fem år.

- Vi skal fortsette å spille et aggressivt angrepsspill. Vi har scoret mer enn noen andre lag, men det er like viktig at vi forsvarer oss.

Rodgers er også godt fornøyd med sidebackene Glen Johnson og Jon Flanagan
- Jeg synes backene var enorme. Juan Mata måtte skifte side etter 15 minutter. Adnan Januzaj endte opp med å bli tatt av.

- Glens prestasjon var enestående. Nå er han kvitt skaden, og dere kan de han fleksibilitet i løpingen og bevegelsene.

- Unge Flanno minte meg om Stevie Nicol – en høyrebent spiller på venstre back han var stor med ballen. Dessuten presset han bra og var aggressiv i forsvarsspillet.

- Simon Mignolet fortsetter å forbedre seg. Han foretok en meget god redning. Ikke mange keepere kommer til Old Trafford og holder buret rent.