Rodgers fornøyd med gjennomkjøring

Liverpool tapte 1-0 mot Roma etter en sen scoring i Boston, men Brendan Rodgers syntes det hadde vært en god kamp og en perfekt gjennomkjøring på dette tidspunktet.

- Det var en herlig atmosfære og det bidro til at det ble en virkelig god kamp. Det var en kamp mellom to lag som skal spille i Champions League, to lag som er i gang med pre-season og med innsatsfylte spillere. Slik oppsummerte Brendan Rodgers 0-1 mot Roma, da seiersmålet kom i det 90. minutt. I en sjansefattig kamp var Daniel Agger sist på ballen etter en corner, hardt presset av Marco Barriello.

- Jeg synes dette var en perfekt gjennomkjøring med tanke på hvor langt vi er i våre forberedelser. Dette er den første av en rekke gode kamper som nå kommer og som vil gjøre oss skarpere opp mot sesongstart.

- Det viktige for meg er det resultatet vi får i sesongens første kamp. Du kan spille vennskapskamper mot lett motstand hvor du vinner hver kamp, men du lærer ingen ting.

- Vi vil ha en ypperlig treningsleir her med vanskelige kamper, før vi reiser tilbake for å spille Borussia Dortmund. Det vil hjelpe oss å nå den standarden vi ønsker. Det som betyr noe er at vi er i god form til vår første kamp mot Southampton.

Rodgers kunne ellers bekrefte at alle de engelske spillerne, samt Lazar Markovic vil bli involvert i neste kamp mot Olympiakos.