Rodgers gratulerte Mourinho

Jose Mourinho forteller at Brendan Rodgers sendte sine gratulasjoner til Chelsea i dag, to dager etter at Liverpools manager kritiserte London-lagets defensive taktikk på Anfield søndag.

Chelsea vant 2-0 på Anfield etter å ha spilt defensiv fotball.
- Jeg synes de hadde parkert to busser i dag, ikke én. Det er ikke vanskelig å være trener når du legger ti spillere på kanten av 16-meteren, uttalte Rodgers etter kampen søndag.

Mourinho, som hentet Rodgers til Chelsea i løpet av sin første periode i London-klubben, mottok i dag en tekstmelding fra Liverpools manager med seiersgratulasjoner.

- Brendan er manager og en jeg anser som venn, uttalte Mourinho på sin pressekonferanse før morgendagens møte med Atlético Madrid.

- Jeg traff ham for lenge siden da han var en meget ung trener og trente unggutter. Jeg kjenner til hans kommentarer etter kampen, men jeg kjenner også til hans ord fra i dag. I dag gratulerte ham meg med en flott seier og en flott opptreden.

- Spesielt ettersom jeg anser ham som en venn, vil jeg foretrekke å glemme ordene hans fra etter kampen og beholde ordene fra i dag.

- Han er en intelligent mann. Jeg tror at han så kampen på video etterpå. Jeg tror han nå forstår hva som skjedde.