Rodgers håper fortsatt på Sturridge

Rodgers har ikke helt gitt opp håpet om at Sturridge skal bli spilleklar til lokaloppgjøret mot Everton, men manageren innrømmer at angriperen ikke vil være i kampform om han skulle få legens klarsignal til å spille.

- Vi har flere skader, men vi skal gi alle en sjanse til å rekke kampen. Oppgjøret er fortsatt 48 timer unna, sa Rodgers under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Sturridge er en spiller som har jobbet ute på treningsfeltet. Både Daniel og flere andre spillere vil bli vurdert nærmere kampen. Dersom han ikke rekker derbyet, vil han uansett ikke være langt unna et comeback.

- Han er en kar som responderer bra på behandling, og det har gått bra. Han er ute på treningsfeltet. Det er fortsatt et par dager igjen til kampen. Det viktigste er at han nærmer seg en friskmelding.

- Han vil helt klart ikke være i kampform. Han har ikke spilt på noen uker. Men det blir flott å få ham tilbake, for han er en vidunderlig spiller for oss.

- Det er flott for laget vårt å ha ham på topp. Han var eksepsjonelt god mot Tottenham, med sin hurtighet, sine bevegelser og sine kvaliteter.

- Vi vil være svært glade når han er tilbake, og vi håper at det kan bli i helgen. Men det vil vi vurdere i løpet av de kommende par dagene. 

 Lokalavisen Liverpool Echo tror imidlertid ikke at Sturridge kommer til å være involvert mot Everton.