Rodgers har signert ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter at Brendan Rodgers har signert ny langtidskontrakt. Ifølge Chris Bascombe har avtalen varighet frem til 2018.

Fenway Sports Group har kunngjort at Brendan Rodgers har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Nordiren blir belønnet for den flotte fremgangen som har blitt vist de to seneste sesongene.

Rodgers førte Liverpool til 2.plass i Premier League 2013/14, og sikret dermed plass i gruppespillet i Champions League neste sesong.

- Vi er veldig heldige som har en så svært talentfull person til å lede vår fotballklubb og som vi setter lit til å levere den visjonen vi deler for Liverpool Football Club, uttaler hovedeier John Henry og formann Tom Werner til Liverpoolfc.com.

- Brendan er hjertet av det vi som eiergruppe prøver å oppnå på banen. Denne sesongen har bekreftet alles tro på at vi kan bringe fotballsuksess til Liverpool. Vi er alle forpliktet til å jobbe sammen for å oppnå det.

- Spillere og supportere har gjort det klart hvor viktig Brendan er for vår suksess. Så det er et stort løft for fremtiden at han har skrevet under på en langsiktig avtale med oss.

- Jeg er både ydmyk og privilegert over å bli tilbudt muligheten til å forlenge mitt opphold i denne store klubben, uttaler Brendan Rodgers,.

- Jeg er meget glad for å bygge videre på grunnlaget vi har skapt de seneste to årene. Vi beveger oss over i neste fase, og den tror jeg blir spennende, utfordrende og belønnende.

- Jeg ønsker å takke spillerne og staben, som har vært helt fantastiske med meg siden dagen jeg kom til denne flotte klubben. Jeg er takknemlig overfor spillerne og toppledelsen som har støttet meg og deler min visjon om hvordan vi kan få fremgang på banen.

- Til slutt vil jeg takke supporterne som er hjertet i alt vi gjør her. Jeg er beæret hver dag jeg leder dette laget. Jeg takker fansen for deres fortsatte støtte ettersom vi sammen prøver å bringe suksess tilbake til Liverpool Football Club. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken