Rodgers hyller United-keeper de Gea

Brendan Rodgers mener Liverpool gjorde nok til å vinne kampen på Old Trafford.

– Vi skapte nok til vinne, men David de Gea var fantastisk for Manchester United. Han var banens beste for dem, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers til Sky Sports etter kampslutt på Old Trafford.

Rodgers synes kampen var symptomatisk for Liverpools sesong til nå, men nordiren finner trøst i at de helrøde skapte så mange sjanser. Han mener at defensive feilvurderinger kostet dem kampen.

Det er frustrerende å slippe inn billige mål. Vi gjør feil, og det koster oss. I dag var vi det beste laget i første omgang, men det første baklengsmålet var for billig. Vi maktet ikke å følge løpet fra midtbanen.

Les også: Carragher slakter Coutinho

Liverpool-sjefen sendte laget sitt på banen i en 3-5-2-formasjon med hensikt om å skape flere sjanser enn de har gjort i det siste. Rodgers mener at strategien lykkes, selv om det ble 3-0-tap for rivalen.

– Målet med taktikken var å skape flere målsjanser. Det klarte vi, men vi møtte en klassekeeper i David de Gea. I tillegg gjorde vi for mange defensive feil. De må vi redusere for å kunne vinne flere kamper, oppsummerte Rodgers i intervjuet med Sky Sports få minutter etter kampslutt.