Rodgers mener Liverpool er gode nok for CL

Liverpools manager mener at hans lag har vært på høyde med hvilket som helst lag i England denne sesongen, nå gjelder det bare å fullføre sesongen på best mulig måte.

- Ja, jeg mener det, svarer Brendan Rodgers til Daily Telegraph på spørsmål om han nå tror at Liverpool er i stand til å kjempe med de klubbene som er i Champions League.

- Vårt spill og våre resultater har vist det. Selv i cupkampen sist uke kunne du se hvordan Arsenal reagerte. Du kunne ane at de følte at de hadde spilt mot et veldig godt lag. Jeg snakket med Arsene etter kampen. Han og hans stab sa at de mente vi hadde vært det mest farlige laget offensivt som de hadde spilt mot gjennom hele sesongen, som er et stort komplement når du tenker på noen av de kampene de har vært involvert i.

- Jeg reiste ikke til noen av kampene som var nå sist midtuke, men jeg så dem alle. Jeg har vært på flere i løpet av sesongen, som Schalke mot Basel i Tyskland, og noen kamper her i England.

- Jeg tror vi har vist gjennom vårt spill at vi er like gode som noen av de andre (engelske) lagene denne sesongen. Vi behøver nå å fortsette å vise det i de neste 12 kampene.

- Den første jobben er å konsolidere vår plass blant topp fire. Først da kan du se enda lengre. Våre ambisjoner strekker ennå lenger, men vi må ta en kamp av gangen.