Rodgers om transfers

Brendan Rodgers opplyser at mulige spillerforsterkninger i dette vinduet avhenger om spillerne er tilgjengelige. Vurderer å låne ut Ilori. Ikke like sikker på om Ibe blir sendt på lån.

- Det er ennå ingen reell utvikling, uttalte Brendan Rodgers til pressen angående mulige spillerforsterkninger.

- Dere kan se på markedet at klubbene bare er ute og ser hvor de kan forsterke. Det er tilsvarende med oss. Vi har jobbet en rekke måneder med alternativer som kan forsterke laget. Vi må bare vente og se hvordan det går de neste ukene.

- Eierne har vært storartede når det gjelder om noe kunne vært gjort for å hjelpe oss og forsterke oss. Jeg er sikker på at de vil støtte det. Det kan bli vanskelig å forsterke i dette vinduet, men det skal ikke stå på forsøket. Det pågår mye bra arbeid. Vi vurderer en hel rekke spillere. Det handler om de er tilgjengelige å hente nå.

Pressen ønsket å vite om Tiago Ilori og Jordon Ibe kunne bli utlånt.
- Det er noe vi skal se på, spesielt med unge Tiago. Han har kommet inn og vet nå hva Liverpool handler om. Han kjenner standarden.

- Det har vært vanskelig for ham når det gjelder spilletid fordi han har ikke spilt. Men han har kommet inn og vist å være den spillerprofilen vi trodde han var.

- Vi skal se på om vi kan gi ham et låneopphold nå hvor han kan få noen kamper. Som forsvarsspiller har han behov for å spille. Han er selvsagt en vi ser på som kan lånes ut.

- Unge Jordon Ibe er en gutt som er i og nær troppen for tiden. Han har vært enestående på trening.

- Han var ute med skade noen uker, men er en ung spiller som lærer hele tiden, og det er ingen hastverk med å få ham ut.

- På et tidspunkt vil vi gi ham regelmessig spilletid for utviklingen hans. For tiden er han på benken og har en mulighet til å spille.

- Han har vist hver dag på trening at han er på et skikkelig bra nivå. Men det vil komme til et punkt hvor han ikke spiller regelmessig og trenger å få mer spilletid. Jeg tror han kan bli en flott spiller for oss i fremtiden.