Rodgers om transfers og spilleforhold

Ingenting konkret om Manquillo og Moreno. Fordel å ha signert tre spillere fra samme klubb. Ikke bekymret for høy luftfuktighet i Miami.

Brendan Rodgers om mulige overganger for Alberto Moreno og Javier Manquillo
- Ingenting konkret på noen av spillerne. Vi har fortsatt litt vi ønsker å gjøre for å få gruppen solid, men vi har ennå ingenting bestemt å kunngjøre ennå, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse.

Rodgers om å signere tre spillere - Adam Lallana, Rickie Lambert og Dejan Lovren – fra samme klubb:.
- Jeg tror en fordel med å hente dem er at de forstår hvordan vi jobber. Alle spillerne vi har hentet er på grunn av profilen deres. Southampton har spilt på en meget offensiv, aggressiv måte. Spillerne som har kommet inn vil tilpasse seg litt raskere. Det er selvsagt press. Hvis du spiller for Liverpool, er det en annen tilpasning. Når det gjelder spillestil, vil det bli enklere. Hvis du har tre spillere fra samme klubb, vil det selvsagt være til hjelp den første dagen i garderoben. De vil få respekt fordi de er gode spillere, og det er derfor de er i Liverpool. Forhåpentligvis kan de vise det i karrieren her.

Rodgers om forholdene i Miami:
- Det var drikkepauser i kampen i går for første gang på turen, og for å være ærlig tror jeg ikke det var nødvendig! Vi kunne føle fuktigheten da vi kom i går og igjen i dag. Jeg er sikker på at dommeren vil bruke sunn fornuft. Det er viktig å gjenta at vi fortsatt er i en forberedelsesfase. Spillerne er fortsatt noen uker unna toppformen. Hvis dommeren føler at det er nødvendig med en pause, er jeg sikker på at det kommer til å skje. Vi har to lag som er ute etter å avslutte turneen på en positiv måte. Vi er ikke bekymret for forholdene.

Rodgers om Manchester Uniteds manager Louis van Gaal:
- Han er en erfaren manager som jeg har vært klar i årevis. Jeg er sikker på at han ser frem til utfordringen i Premier League fordi det er ulikt andre ligaer han har jobbet i.