Rodgers: - Spennende angrepstrio

Sturridge har fått selvtillit av VM og forrige sesong. Markovic vil bare bli bedre og bedre. Sterling utgjør en trussel med sin hurtighet.

Liverpool-supporterne fikk for første gang se Daniel Sturridge, Raheem Sterling og Lazar Markovic sammen på banen mot Olympiakos.

Markovic fikk sine første spilleminutter for Liverpool i 1-0-seieren mot Olympiakos. Raheem Sterling nettet kampens eneste mål, mens Daniel Sturridge var lagets spydspiss.

- Jeg har sett forskjell på Daniel etter at han kom tilbake. Han har tydeligvis fått selvtillit av VM og forrige sesong, uttalte Brendan Rodgers til lfctour.com etter kampen.

- Jeg tror han er klar til å på seg oppgaven. Han scoret et 20-talls mål forrige sesong, så han er en spiss av stor verdi.

- Markovic kommer bare til å bli bedre og bedre. Han viste stor styrke da han kom igjennom. Når han får opp hurtigheten og skarpheten, vil han forhåpentligvis gå hen og score.

- Vi besitter god fart. Raheem Sterling er alltid en trussel. Han er en fryd å se på. Jeg synes disse tre var meget spennende.

Et av spørsmålene foran sesongen er hvordan Liverpool skal klare å veie opp for scoringene Luis Suarez bidro med.

- Jeg ser det i spillerne som scoret 70-talls mål forrige sesong,. Det er ganske enkelt. Luis Suarez er ikke Liverpool-spiller, så jeg trenger ikke å snakke om eller henvise til Luis Suarez.

- Jeg tenker bare på de spillerne vi har, og de viste i nok kamper forrige sesong og sesong tidligere, da vi ikke hadde Suarez, at vi kan score mål. Det blir ikke noe problem.