Rodgers tenker ikke på ligatittel

Brendan Rodgers sier han fortsatt ikke tenker på å vinne Premier League, og krever å bli trodd når han sier det.

4-0 over Tottenham tok Liverpool til topps i Premier League, to poeng foran Chelsea, når det gjenstår seks kamper å spille.

- Supporterne kan drømme. De ønsker å vinne tittelen. Men jeg tenker ikke på det. Jeg tenker på å forberede laget og prestere godt. Gjør vi det, kan vi fortsette å vinne kamper, og så får vi se hvor det tar oss, sier Rodgers til Sky Sports.

- Jeg syntes stemningen på stadion var den beste jeg har hørt på Anfield. Dette er en enormt stor klubb, og når vi har supporterne i ryggen utgjør de en enorm kraft. Supporterne skjønner hvordan vi arbeider, og forhåpentligvis vil det ta oss langt.

Rodgers var meget godt fornøyd med hvordan laget hans fremsto i dagens kamp.

- Å prestere slik vi gjorde fra første fløytesignal av var en enorm prestasjon, og jeg er veldig stolt over laget i dag. Vi er veldig selvsikre i vårt spill. Det ble gjort et poeng av at vi virket nervøse mot Sunderland, men det var vi ikke. Vi hadde en lignende periode mot Tottenham i dag som det vi hadde mot Sunderland, men forskjellen var at vi ledet 4-0 på det tidspunkt i dag, ikke 2-1. Selvsikkerheten i pasningsspillet til spillerne og intensiteten i spillet deres er meget bra. De er veldig rolige og fokuserte på jobben sin, og dette var en vidunderlig lagseier.

- Spillerne skal ha honnør, ikke minst for mentaliteten de går til hver eneste kamp med. Vi har gjennom hele sesongen vist oss som et fleksibelt lag. Vi har spilt en 4-4-2-diamant i de siste kampene, men i dag var vi tilbake til 4-3-3, men med to spisser i midten og en side åpen. Spillerne skal ha skryt for den fleksibiliteten de viser, og ideene om hvordan vi skal spille i kampene. Alle kjenner jobben sin, og når de skal presse.

- Det var en stor kamp fra vår side. Tottenham har noen strålende spillere, og er en flott klubb. Jeg håper Tim Sherwood får tid til å sette sine ideer ut i livet der. Dersom Tottenham gir ham tid, er jeg sikker på at de vil gjøre det bra.

Liverpool var det eneste topp fire-laget som vant i helgen, men Rodgers insisterer på at han kun fokuserer på resultatene til eget lag.

- Vi må konsentrere oss kun om oss selv. Det er noen tøffe motstandere i denne ligaen, men du kan ikke bekymre deg om andre lag.

- Vår neste jobb, og min neste jobb, er å analysere West Ham, og det er vårt fokus.

- Vi har vunnet åtte kamper på rad, og vi synes det er morsomt. Vi vil bare nyte dette, ettersom det var en fantastisk prestasjon, og nå vil vi bare konsentrere oss om denne seieren, og så konsentrere oss om neste ukes kamp.