Roser Balotelli

Brendan Rodgers roser Mario Balotelli etter 0-0 mot Hull, selv om italieneren heller ikke i denne kampen klarte å finne veien til nettmaskene.

- Mario jobbet veldig hardt i dag. Kanskje han trodde han ikke skulle spille, men jeg må stå bak ham. Han jobber hardt og gjør sitt beste for øyeblikket. Dessverre mangler han litt selvtillit fordi han ikke har scoret på en stund, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Målscorere vil fortelle dere at de får energien sin fra å sette ballen i nettet. Dere så reaksjonen hans i dag. Han jobbet og presset, men var litt uheldig med at ballen ikke gikk inn. Han fikk et par sjanser i feltet.

- Den siste sjansen kom etter et flott løp av Coutinho. Mario kom seg inn i feltet, men ballen gikk rett foran ham og han fikk ikke kontakt med den. Han hadde et par sjanser i kampen.

- Jeg synes også Rickie jobbet godt etter at han kom inn. Jeg har bare jobbet sammen med ham en kort periode, og ut fra det jeg har sett på treningsfeltet er det i alle fall ingen fare for at han ikke er mentalt tøff nok. Han jobber utrettelig hver eneste dag.

- Jeg synes dette var en god respons på det som skjedde i midtuken. Vi var litt sløve i første omgang, men spilte strålende i annen omgang. Da gjorde vi et skikkelig forsøk, og spilte med energi.

- Dette var en stor kraftanstrengelse for laget mot en motstander som har gjort det bra på bortebane, men vi klarte ikke å få til avslutningene. Dette var en kamp vi skulle ha tatt tre poeng fra. Vi hadde sjanser til det.

- Vi hadde fortjent å vinne. Jeg trodde det kun skulle være et tidsspørsmål før vi gjorde mål. Vi hadde 19 skudd mot mål. Jeg kan ikke kreve mer av spillerne. De ga alt.

- Jeg tror ikke vi skulle hatt straffespark noen av de tre gangene vi ropte på det. Når det gjelder situasjonen med Mario på overtid så spratt ballen og den var ikke under kontroll. Situasjonen med Stevie var en matchvinnende takling av Alex Bruce. Der og da syntes jeg det var straffespark, men sett i ettertid så var det ikke det.

Balotelli høstet også ros fra motstanderlagets manager, Steve Bruce.

- Jeg syntes Balotelli var Liverpools beste spiller i dag. Han er kanskje ikke en fyr som alle liker. Han er litt spesiell, men når du signerer en spesiell fyr så må du behandle han som om han er spesiell, og få det beste ut av ham.

- Jeg så ham i kampen mot Tottenham, og da var han fantastisk. Han slet dem i stykker. Han går gjennom en vanskelig periode nå. Han er blitt en syndebukk. Han var vennlig nok til å bytte trøye etter kampen. En av våre gutter fikk den. Han gjorde det utenfor kameraenes rekkevidde denne gangen!