Roser samtlige spillere

Brendan Rodgers roser samtlige av sine spillere etter dagens maktdemonstrasjon og 5-1 seier over Arsenal.

De første 20 minuttene av dagens kamp er noe av det beste som har blitt servert av fotball på Anfield noensinne – og det sier litt! Liverpools S'er sendte de røde opp i en firemålsledelse på disse 20 minuttene. To scoringer av Martin Skrtel og en hver av Raheem Sterling og Daniel Sturridge.

- Unge Philippe Coutinho har alltid hatt en appetitt for ballen, og han er en vidunderlig tekniker. Nå har han i tillegg lært seg når han skal presse ballfører, bryte motstanderens angrep og når han skal blokkere. Hans hunger etter å gjøre den jobben er blitt en nøkkel for oss, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jordan Henderson er en spiller som blir bedre hele tiden. De tre på midtbanen, med Steven i den kontrollerende rollen bak de to andre hvor han ser mye til ballen og opptrer som en playmaker, setter oss opp perfekt.

- Raheem Sterling var utrolig. Han fylte akkurat 19 år. Jeg tror ikke det finnes noen bedre ving i England for øyeblikket. Han er helt fenomenal. I dag var han enestående. Men det var tilfellet over hele fjøla.

- Aly Cissokho forsvarte seg godt på venstrebacken. Han er vanskelig å komme seg forbi. Våre midtstoppere, Kolo Toure og Martin Skrtel, var storartede. Skrtel var eksepsjonell. Unge Jon Flanagan var strålende, hele tiden på tå hev, aggressiv og slo gode pasninger.

- Daniel Sturridge spilte som gjennombruddsspiss, og var super. Luis Suarez var uegoistisk i dag. Vi forandret litt på posisjonene til de tre på topp, og la Daniel i midten for å få gjennombruddskraft og hurtighet der.

- Raheem gikk ut på venstresiden, for å forsøke å kontrollere Bacary Sagna, og forsvare seg mot ham, samtidig som han skulle utfordre innover mot Per Mertesacker. Luis hadde en uegoistisk rolle ute til høyre. Man kan se at vi er et lag, og at vi er et lag som blir bedre.

Dette var Liverpools første seier over Arsenal på Anfield i ligaen siden 2007.

- Dette er normalt jevne kamper. Jeg følte vi kunne ha scoret flere mål i dag, men jeg er veldig godt fornøyd med hvordan vi håndterte kampen.

- Publikum her er så opprømte nå, fordi vi er i stand til å gjøre så mange mål. I første omgang, når vi ledet 4-0 over Arsenal, ønsket de virkelig at vi skulle score enda flere, noe vi også gjorde.

- Men det er også viktig at du kontrollerer kampen godt, og det var noe jeg var veldig fornøyd med i dag. Måten vi kontrollerte kampen på til tider, både med og uten ball. Vi vet vi kan prestere på dette nivået, det så vi både mot Everton og mot Tottenham på bortebane.