Sakho klar og tent

Mamadou Sakho er tilbake og klar for å møte Tyskland. Liverpoolstopperen sier at laget er tent og sinte for at de spilte en så dårlig kvalifisering.

Sakho måtte stå over med hamstringskade da Frankrike tok seg videre fra åttendedelsfinalen på bekostning av Nigeria. I morgendagens kvartfinale er Liverpool-stopperen tilbake.

 

I kvalifiseringen tapte Frankrike det første oppgjøret mot Ukraina 2-0, men snudde det og vant 3-0 i den andre kampen. Siden det er de blå ubeseiret i åtte kamper, og har holdt nullen i seks av dem.

 

- Jeg har selvsagt fortsatt det raseriet inne i meg etter den kampen. Vi har alle litt sinne inne i oss. Vi er et veldig ungt lag, med nye spillere. Vi har fått en ny lagånd i laget utenfor banen, og det reflekteres på banen. Vi vet at Tyskland er et stort lag, og er en stor fotballnasjon, men vi er veldig gode og har tro på oss selv, sa Sakho på dagens pressekonferanse.

 

24-åringen er visekaptein, og den eldste av den «nye franske generasjonen». 

 

- Jeg var ikke del av den eldre generasjonen, men vi føler at dette laget virkelig går godt sammen. Dersom du har sterke personligheter kan ting eksplodere når du er sammen i en måned. Vi har sterke personligheter i dette laget, men vi klarer å kontrollere det.

Kvartfinalen mellom Tyskland og Frankrike spilles kl 18.00 i morgen kveld, og sendes på NRK.