Sakho ute i 2-3 uker

Brendan Rodgers opplyser at Mamadou Sakho vil være ute i 2-3 uker med en lårstrekk. Spilleren har bedt om unnskyldning for opptrinnet før møtet med Everton. Ingen av de skadde spillerne tilbake.

Verken Mamadou Sakho eller Daniel Sturridge er med til Sveits for møtet med Basel.

- Sakho har en lett strekk. Sturridge er ikke helt klar, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i Basel.

Sakho skal ha pådratt seg en lårstrekk. Ifølge Brendan Rodgers blir midstopperen ute i to til tre uker.
- Skaden hans oppsto på trening. Han kjente smerte i låret. Han tok en scan, og den viste en liten rift, så det vil antagelig ta to til tre uker.

- Bortsett fra Sakho er troppen ganske lik den mot Everton. Sturridge er ikke helt tilgjengelig, og de andre som var ute er fortsatt ute.

- Vi har ikke knapt med spillere. Vi jobber med det vi har. Vi har hele tiden følt at etter dette landslagsoppholdet vil vi få alle tilbake igjen, og da vil spillergruppen være på full styrke igjen.

- Vi har noen unge spillere som har reist med oss. Det er god erfaring for dem.

Mamadou Sakho forlot Anfield i sinne før kampen mot Everton da han fant ut at han ikke var i kamptroppen til derbyet.
- Hans reaksjon er ikke en vi forventer fra en av våre spillere. Vi har snakket sammen, han har bedt om unnskyldning og vi har kommet oss videre.

- Vi har en spillergruppe som har basert sin suksess på laget og dets oppførsel. Vi kan forstå at en spiller blir opprørt, men det er opp til laget. Det er noe som kommer til å ta litt tid, men det vil ikke påvirke laget. Vi jobber hardt for jevnlig å vinne kamper.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken