Salah, de Jong og Darlow

Liverpool søker etter en kantspiller, defensiv midtbanespiller og reservekeeper, hvis en skal tro ryktene tirsdag kveld.

Mohamed Salah er fortsatt det navnet som linkes sterkest til Anfield. Det virker å være liten tvil om at Liverpool er interessert i den egyptiske vingen som spiller for Basel, men sveitserne ønsker å cashe inn for sin mest verdifulle spiller og søker etter et beløp som de røde pr. i dag ikke er interessert i å matche. Ifølge en kilde som IBTimes har vært i kontakt med skal Liverpool være førstevalget til spilleren selv, men at det skal være en stor klubb til i England (Newcastle?) og to i Europa som også har vist interesse. Kilden sier at man føler seg sikker på at 21-åringen vil forlate Basel, men at det ikke er definitivt om det blir i dette vinduet eller til sommeren. Ifølge nettstedet følger både Borussia Dortmund, Atletico Madri og Monaco situasjonen.

Ikke minst etter at Lucas nå er ute med skade de neste to månedene vil en forvente at Liverpool kommer til å arbeide hardt for å sikre seg en sentral midtbanespiller innen 1.februar. Lokale journalister på Merseyside avviser at Liverpool skal ha forhørt seg om Yann M’Vila hos Rubin Kazan og kilder, riktignok ikke de mest troverdige så langt, mener at Nigel de Jong (29) nå vurderes av Brendan Rodgers. De røde kan ha ønske om å hente den tøffe nederlenderen på lån ut sesongen, ifølge Daily Mail. Det vil imidlertid overraske om den nye manageren i Milan, Clarence Seedorf slipper en så rutinert spiller nå i januar.

Ifølge Daily Telegraph vil Liverpool sende en speider for å følge keeperen til Nottingham Forest, Karl Darlow, når skogvokterne møter Preston i FA-Cup førstkommende fredag. Flere engelske klubber skal ha 23-åringen i kikkerten, som Tottenham, Arsenal og Newcastle, etter en god sesong i Championship. Liverpool prøvde å hente Shay Given i sommer og er trolig i markedet etter en reservekeeper, men det vil ikke ha øverste prioritet.