Sånum Rovers holder unna

Vegard Aanensens lag «Sånum Rovers» holder fortsatt koken, og leder supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse. Runder 1000 poeng til helga.

Det er bare tre kamper igjen til sesongen er halvspilt, og 5369 røde norske supportere deltar i konkurransen der premien er en tur til Anfield neste sesong. 

 

Vegard Aanesens lag Sånum Rovers klatret til topps i slutten av oktober, og holder fortsatt unna sine konkurrenter. Han står nå med 999 poeng - og nærmeste utfordrer, Oscar Amundrøds «Oscardinhio’S*» - følger åtte poeng bak.

 

For liverpool.no-redaksjonen går det verre. Det er Håvard Sæle sitt lag «Los Anbelfantos» som gjør det best med sine 752 poeng, mens Arild Skjævelands lag «Antonio Nunez» har falt helt av, og ligger hele 318 poeng (!) bak ledende Vegard Aanesen. Alle som slår Torbjørn Flatin er som kjent med i trekningen av en signert drakt av en spiller i dagens førstelagstropp. Mange er foran Flatin, som står med 721 poeng.

 

Premiene i LFCSCN sin PL Fantasy-konkurranse når Premier League er ferdigspilt i mai som følger:

 

1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for 1 person neste sesong (2015/16).

2. To kampbilletter 2015/16 (avtales sammen med LFC).

3. Valgfri kampdrakt for 2015/16.

 

Ekstrapremie: Alle som kommer foran redaktør Torbjørn Flatin er med i trekningen av en signert drakt av en av dagens spillere.