SBF arrangerer quiz

Supporterunion for Britisk Fotball arrangerer fotballquiz på Two Dogs Pub i Oslo fredag 17. oktober kl 18.00.

Når høstmørket setter inn vil SBF i tradisjonen tro arrangere sin Quiz til alle som liker en utfordring om britisk fotballhistorie.

Dato: Fredag 17. oktober
KL: 18.00
Sted: Two Dogs Pub
Brugata 5, 0581 Oslo

Quizmaster: Anders Christensen/Ray Tørnkvist/Trond Fuhre

Vi ser fram til en kveld i sosialt lag med quizlag på kryss og tvers av våre medlemsklubber eller vennegjenger som ønsker å være med. Vi legger opp quizen i to deler, første del med tradisjonelle spørsmål i alle tidsepoker. Deretter utfordrer vi lagene med bilder av fotballspillere og spørsmål rundt disse. 30 spørsmål totalt.

Nivået på quizen er slik at alle som vet noe om britisk fotballhistorie skal kunne være med. Men noen nøtter blir det selvfølgelig!

Premier: De tre beste lagene vil bli premiert. Disse kommer fra blant annet fra TV2, Fotballshop (gavekort av kr 500,-) og SBF. Alle som deltar vil få muligheten til å vinne (1. stk på loddtrekning) fotballboken Engelske Fotballklubber igjennom 125 år, oversatt og utgitt på norsk av Pegaus Forlag høsten 2014. Boken er på 400 sider og SHOOT legenden Colin Mitchell er mannen bak orginalboken. Den kom ut på det engelske markedet i 2013.

Påmelding: [email protected]
Frist: Torsdag 16. oktober

Lag: Max fire personer pr. lag.

Velkommen til en fredagskveld med fotball, mjød, og likesinnede sjeler. Kvalitetstid kaller vi det...