Scoring av Borini – Wisdom til finale

Flere av Liverpools utlånsspillere var involvert i viktige kamper på søndag. Andre Wisdom og Derby er klare for sluttkamp på Wembley, for å spille om opprykk til Premier League.

Derby cruiset seg til finalen i play-off i Championship, etter 4-1 hjemme mot Brighton og 6-2 sammenlagt. Andre Wisdom spilte som vanlig 90 minutter på høyrebacken. Det blir i morgen avgjort om Derby skal møte Queens Park Rangers eller Wigan i finale på Wembley 24.mai.

Fabio Borini scoret målet til Sunderland da det ble 3-1 tap hjemme mot Swansea. Det var italienerens 7. ligamål denne sesongen, på 32 kamper. Han pådro seg også et gult kort. Sunderland endte til slutt som nr.14 i Premier League.

Granada møtte Almeria i spansk La Liga. Bortelaget Almeria vant 2-0 og er nr.15 før siste ligarunde, tre poeng over nedrykksstreken. Granada er nå nede på 17.plass, en plass og to poeng over de tre som rykker ned. Tiago Ilori spilte hele kampen og fikk et gult kort for Granada, mens Suso er suspendert etter rødt kort i forrige kamp.

I Italia vant Napoli 5-2 borte mot Sampdoria. Pepe Reina spilte 80 minutter, da stod det 5-1 til gjestene. Napoli vil bli nr.3 i Serie A, som har en runde igjen å spille.

I play-off til League 1 tapte Southend 1-0 borte mot Burton. Jakub Sokolik spilte 90 minutter for Southend, som har returkampen hjemme 17.mai.