Scoring av Ibe

Jordon Ibe skjøt seg inn i målprotokollen borte mot Reading lørdag. João Carlos Teixeira skadet. Her kan du se hvordan alle de utlånte spillerne gjør det.

Derby vant kampen, og Ibe var på banen igjennom hele oppgjøret. På stillingen 1–0 fintet den dribleglade tenåringen seg inn i boksen fra venstresiden, la ballen til rette og satte den kontant i nettmaskene fra åtte meters hold. Etter pause la Chris Martin på til 3–0, noe som ble sluttresultatet. Derby innehar andreplassen i Championship etter tolv runder.

 
Loading

Happy to help the team with 3points and also score.. ❤️🙏⚽️

View on Instagram

Samtidig fikk Teixeira bare spille i en halvtime for Brighton hjemme mot Middlesbrough. Portugiseren startet kampen, men måtte byttes ut med skade. Vertene lå under da midtbanespilleren gikk ut, og tapte til slutt 1–2. Brad Smith var ikke med i troppen til Swindon, som spilte uavgjort mot Yeovil på bortebane i League 1.

Divock Origi skal ha spilt en svak kamp for Lille, som tapte 1–2 hjemme for Guingamp i den franske toppdivisjonen lørdag kveld. Den utlånte Liverpool-spissen var på banen i samfulle minutter. Luis Alberto var ikke blant spillerne i Málaga-troppen, men laget slo Córdoba på bortebane.

Klubbene til Iago Aspas og Oussama Assaidi spiller søndag, mens Andre Wisdom og West Bromwich tar imot Manchester United mandag kveld.