Ser frem til CL-kveld på Anfield

Mamadou Sakho får oppleve sin første e-cupkveld på Anfield når Liverpool tar i mot Ludogorets Razgrad fra Bulgaria i dag.

- Jeg har sett det på tv. Jeg var meget ung på den tiden. Jeg vet at stemningen er meget spesiell når det er kamp i Champions League på Anfield, uttaler Mamadou Sakho til Liverpoolfc.com.

- Mange spillere sier at dette er stadionet med de beste tilskuerne i verden, og det er sant når du går inn på en arena som Anfield. Det er noe spesielt.

- Jeg er meget stolt. Da jeg kom hit i fjor, var en av mine målsettinger å skaffe oss Champions League-fotball, og vi lyktes med det.

- Jeg er meget glad og stolt for klubben, laget og byen ettersom vi føler støtte fra byen når vi spiller. Liverpool er ikke bare en by, men et fotballand. Vi føler støtte fra alle.

Sakho har tidligere spilt tre kamper i Champions League for Paris St. Germain.

- Det er den mest verdsatte turneringen. Det er turneringen som alle de store spillere drømmer om å vinne.

- Vi må møte de de største lagene, være klare for dem og forsøke å slå dem. Champions League er noe meget viktig i fotballspilleres karriere.

- Jeg skal fokusere dobbelt så hardt som normalt fordi du må ikke undervurdere noe lag. Du må har riktig tilnærmelse og være dobbelt så konsentrert – den minste feil kan være fatal, og feil kan skje.

- Vi må spille på våre styrker og ikke ta foten av pedalen, ettersom det kan bli en farlig kamp.

Første målsetting er å gå videre fra gruppespillet.

- Selvsagt, du må ha troen. All innsats vi har lagt ned etter at vi returnerte til pre-season har ført oss hit. Jeg håper at alt vårt arbeid blir belønnet – managerens taktikk og alle involvert med laget.