Ser frem til finalen

Glen Johnson ser frem til nattens finale i International Champions Cup, der Manchester United står på motsatt banehalvdel.

- Når du spiller i en toppklubb behøver du å spille mot de beste lagene, for det er lag av denne typen du vil kjempe mot hele sesongen. Det har vært en fantastisk preseason så langt, sier Johnson til LFCTour.com.

- Dette blir flott for fansen, og vi ser helt klart frem til finalen. Manchester United er en enorm klubb, så jeg er sikker på at fans av begge klubber vil møte opp og gjøre dette til en flott kveld.

- Selv om det er preseason, og hovedsaken er å komme i form, har vi startet på samme måte som vi avsluttet forrige sesong. Det har egentlig vært filosofien hele tiden.

- Nå har vi spilt mot Champions League-lag i hver kamp, noe som er strålende med tanke på å holde nivået vi behøver og holde formen på et høyt nivå. Det ser bra ut.

- Det overrasker meg ikke at så mange fans har fulgt oss i USA. Det finnes Liverpool-fans over hele verden. Masse folk ønsket oss velkommen når vi gikk av bussen, noe som er flott.