Shaqiri et alternativ for Lallana

Seriøse engelske aviser mener at Liverpool har Xherdan Shaqiri som reserveløsning dersom det drar ut med å få tak i Adam Lallana. Ryan Bertrand og Dejan Lovren aktuelle til å forsterke forsvaret.

The Times og The Guardian mener at Liverpool kan komme til å vende blikket mot Bayern München og Xherdan Shaqiri dersom Southampton ikke vil fire på sitt forlangende for Adam Lallana. De røde skal ha lagt inn et bud på £20M for Lallana, men Soton antas å be om minst £25M. Den 22-årige sveitseren Shaqiri, med den gode venstrefoten, sliter med å få spilletid hos mesterne Bayern og kan være tilgjengelig for omkring £15M.

Det virker klart at Liverpool ønsker å sikre seg en ny venstreback før neste sesong. The Times, som Liverpool Echo, fastholder at Alberto Moreno er førstevalget til Liverpool, mens The Guardian tror at Ryan Bertrand (24) hos Chelsea er øverst på ønskelisten. The Times bifaller imidlertid med at interessen for Bertrand er stigende på Anfield.

Times og Guardian, samt også flere andre engelske aviser, mener dessuten at Dejan Lovren hos Southampton nå er på Liverpools liste over midtstoppere de er interessert i. Den 24-årige kroaten har hatt en god første sesong i Premier League etter overgangen på £8,5M fra Lyon.

The Guardian legger dessuten til at Wilfred Bony hos Swansea er en av flere angripere som de røde vurderer.