Sikter mot tosifret

Jordan Henderson har satt seg som mål å bidra med et tosifret antall scoringer for Liverpool denne sesongen.

Midtbanespilleren gjorde sin første scoring for sesongen i forrige ligakamp, hjemme mot West Bromwich. De to foregående sesongene har han endt opp med henholdsvis fem og seks scoringer for klubben.

- Jeg tror det er mulig å nå ti mål. Jeg må forbedre meg på dette området, noe jeg også har sagt flere ganger tidligere, uttaler Liverpools nummer 14 til Liverpoolfc.com.

- Jeg må hele tiden forbedre meg, så jeg jobber stadig med dette. Jeg må komme i de riktige posisjonene for å score mål. Forhåpentligvis klarer jeg å score flere enn i fjor, og komme opp i tosifret antall scoringer.

- I samtalene jeg har hatt med manageren oppfordrer han meg hele tiden til å bli med mer fremover, uansett hvilken posisjon jeg spiller i, og forsøke å være en trussel foran mål. Det må jeg klare, uansett hvor på banen jeg blir satt til å spille.

- Det er bra om jeg klarer å bidra både med målgivende pasninger og scoringer. Det er fint å være nest sist på ballen også, og bidra til at andre får sjansen til å score. Men det er selvsagt hyggelig å score selv også.

- Men dette spiller ingen rolle for meg så lenge laget gjør det bra og vinner. Som midtbanespiller ønsker du å score mål og bidra, uansett om det er med målgivende pasninger eller scoringer.

- Vi må ta ekstra ansvar, og sørge for at vi gjør dette uke etter uke. Forhåpentligvis klarer jeg å forbedre meg på dette området, slik at jeg fortsetter å bidra for laget.