Singapore XI – Liverpool Legends 1-3

Liverpool Legends vant dagens oppvisningskamp på Jalan Besar Stadium 3-1. Kampens store øyeblikk kom da Jari Litmanen chippet inn 3-0 til de røde på elegant vis, etter et nydelig overhopp av Dietmar Hamann.

Kampstart på Jalan Besar Stadium ble utsatt en halvtime på grunn av værforholdene. Liverpool tok oppskriftsmessig en tidlig 2-0 ledelse i Sinagpore, men fikk uventet hard motstand av vertene.

Emile Heskey sendte Liverpool i føringen etter 10 minutters spill, etter fint forarbeid av Robbie Fowler. 2-0 kom på et innlegg fra Jari Litmanen åtte minutter senere, som en av hjemmelagets spillere headet i eget mål.

2-0 sto seg til pause i kampen, som ble spilt over 2x35 minutter.

Midtveis i annen omgang kom kampens store øyeblikk, når Dietmar Hamann hoppet over ballen, og Jari Litmanen kontrollerte lærkula 16 meter fra mål og chippet den elegant i krysset med stor presisjon. Den elegante finnen har fortsatt målteften intakt!

Jerzy Dudek måtte gjøre 4-5 meget gode redninger for å holde vertene på avstand, og åtte minutter før full tid pyntet Singapore XI på resultatet da Rafa Ali headet en corner kontant i mål.

Det hører også med til historien at Patrik Berger hadde to avslutninger i stolpen etter at han kom på banen igjen og spilte det siste drøye kvarteret. Først rundet han keeper og satte ballen i nærmeste stolperot for åpent mål fra litt skrått hold. Deretter satte han et flott frispark i stolpen fra distanse. Et forsøk som keeper ikke ville hatt sjanse på hadde ballen truffet innenfor ramma. David Thompson misbrukte også et par kjempesjanser for de røde.

Liverpools lag: Dudek, Kromkamp, Kvarme, Babb (Henhcoz 36), Harkness, Thompson, Berger (Hamann 36), McManaman (Thomas 36), Fowler (Berger 53), Litmanen (Rush 59), Heskey.